top of page

Jeannine Veenendaal studeerde, naast haar professionele carrière in het zakenleven en als personal coach, in 2011 af als zangeres en uitvoerend musicus aan de Jazz Studio (o.a. bij Tutu Puoane, Gabriel Madiata, Oljana Weyler, en Jean Van Lint). Ze trad op met eigen ensembles zoals Jazz4Fun met Olivier Peters (piano) en Lieven Coolen (contrabas) en Trio Vongole met Bernard Biltris (piano) en Ondine Quackelbeen (contrabas). Zij verzorgt zangworkshops voor bedrijven, is actief als koordirigente, zangcoach en songwriter.

Fania Rodriguez Gonzalez behaalde in 2005 haar master in muziek aan het Conservatorium in Antwerpen, en is als Muziekdocente verbonden aan de Jazz Studio in Antwerpen en diverse Muziekacademies in Vlaanderen. Ze speelde bij Stamina Cuba, En Talla (Cubaanse muziek), RSA (Jazz en Latin Jazz), Sun's Sister (fusion), ging op Europese zomertour (2010) met La Excelencia (N.Y.) en speelde met zanger Ricardo Lemvo (L.A.) in Lugano (2011) en Mechelen. Heden speelt ze in diverse projecten zoals Doble Impacto o.l.v. Juan Carlos Rosquete Marquez en Sentido, een wereldmuziekproject met Mieke Van Praet (zang), Erwin Van Gorp (Bansuri), Ondine Quackelbeen (contrabas), Raul Corredor (flamenco gitaar) en Koen Steuperaert (percussie, drum).

Ondine Quackelbeen is directrice en mede-oprichter van de Jazzstudio in Antwerpen en richtte de Popsoulstudio op. Nadat ze in 1982 afstudeerde als klinisch psychologe in Gent, volgde ze als bassist de volledige opleiding aan de Jazzstudio. In 1998 stond ze mee aan de wieg van de Europese federatie EMMEN (European Modern Music Educational Network). Ze speelde bij Forest Jazz Quintet (met o.a. Ron Andriessen, Stefan Vanderstraeten, Nico Manssens, Wendy Bellens, Hilde Bemelmans en Erwin Van Gorp), Blue Jazz Quartet (met Gunther Valckenier, Lisette Elbers, Wim De Busser en Giovanni Barcella) en Trio Vongole. Momenteel speelt ze in diverse projecten zoals Sentido, KollecTiv. (o.l.v. Gunther Valckenier, met Koen Nys, Richard Rousselet en Herman Pardon) en Low Tones (een project van baritonsaxofonist Alain Cupper met Michel Mainil, Peter Verbraeken en Patrick Wante).

bottom of page